3D
Vse dodatne informacije o ostalih bazenih, bazenski tehniki, vzdrževanju vode, whirlpoolih in dodatni opremi najdete na posameznih straneh članov skupine ROYAL DOLPHIN.
 
Več o skupini Royal dolphin na strani www.royaldolphin.info

Cenik » Bazenske strehe STRONG LINE

 

Izračunajte si informativno ceno pomične strehe

Cene pomičnih streh so zgolj informativne.
Zaradi različnih možnih kombinacij zasteklitve in dodatne opreme, vam bomo natančno ceno strehe podali po informativnem ogledu.

CENIK BAZENSKIH STREH STRONG LINE - podrobnejše informacije o cenah streh

Za pomične strehe STRONG LINE je nemogoče izdelati natančen cenik, saj je različnih možnosti pri izdelavi strehe preveč.

Že iz OPISOV STREH STRONG LINE in tehničnih podatkov za strehe se vidi, da so možnosti pri izdelavi pomičnih streh precejšnje. Veliko stvari pri pomičnih strehah se lahko prilagodi posameznim željam.

Pomične strehe STRONG LINE se vedno izdelajo kot unikaten projekt, konstrukcija strehe pa se vedno preračuna za vsak primer posebej glede na specifične potrebe kupca, zato je zelo težko podati tudi samo okvirno ceno za bazensko streho.

Cena strehe je odvisna od več dejavnikov, kot so:

  • Dimenzije strehe 
  • Dimenzije in preseki profilov konstrukcije ter jeklene ojačitve (glede na statični izračun, npr. za večje bazene in javne objekte)
  • Dodatne zahteve glede nosilnosti (na primer debelina snežne odeje na strehi v zimskem času)
  • Število in velikost pomičnih elementov
  • Število in vrsta vrat ter oken
  • Način odpiranja in zapiranja strehe - ročno ali solarni motorni pogoni
  • Načini izdelave čelnih sten (demontažne, pomične, itd...)
  • Vrsta zasteklitve (mehko ali trdo organsko steklo, protivlomno lepljeno steklo, dvoslojna »termopan« zasteklitev, zatemnjen strop, itd...)
  • Barva konstrukcije je lahko skoraj poljubna
  • itd, ...

Možnosti pri izvedbi pomične strehe STRONG LINE so skoraj neomejene, zato so razlike v ceni enako velikih streh lahko zelo velike.

Razlike v ceni streh STRONG LINE ali Standard in Basic so zaradi velikih razlik v konstrukciji in načinu izdelave, praktično neprimerljive.

Ne glede na zgoraj navedeno smo pripravili nekaj primerov cen, predvsem za manjše izvedbe streh STRONG LINE, z osnovno opremo, ki pa so zelo približne in zgolj orientacijske, saj ne vsebujejo posebnih zahtev pri konstrukciji, obliki, zasteklitvi in funkcionalnosti bazenske strehe.

Zelo informativno ceno si lahko izračunate s pomočjo priloženega cenika, ki vsebuje tip pomične strehe, dolžino in širino. Enostavno označite želeni model strehe, približno dolžino in širino (pazite, vse mere streh v ceniku so max. zunanje mere).

Za natančno izdelavo ponudbe je vsekakor nujno potreben obisk (čisto neobvezen in brezplačen) zaradi podrobnosti pri naročilu pomične strehe. Včasih je pred dokončno izdelavo ponudbe potreben tudi celoten projekt za izvedbo strehe (velja za komplicirane izvedbe).

Vseeno je v nekaterih primerih lahko cena strehe tudi nižja od informativne cene, kar je odvisno predvsem od možnosti dostave strehe, načina sestavljanja (na objektu, ali pa streho pripeljemo že izdelano, itd...), itd...

Ob obisku se o vsem natančno dogovorimo ob ogledu prostora in morebitnih ovir za postavitev pomične strehe, možnostih pri izdelavi strehe glede na vaše želje, itd...

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Vec informacij o piškotkih najdete tukaj.