28-07-2011
KAKO IZBRATI PRAVO STREHO ?

Za lažji izbor pomične strehe, ki je najprimernejša za vas, smo pripravili PRIMERJALNO RAZPREDELNICO, v katei lahko primerjate strehe med sabo po lastnostih.

Več o PRIMERJALNI RAZPREDELNICI

02-06-2011
ZELO UGODNE CENE

Še vedno imamo izredno ugodne cene bazenskih streh ADVANCED saj za te modele streh nudimo  -10% popust in brezplačno dostavo in montažo!

Več o bazenskih strehah ADVANCED

3D
Vse dodatne informacije o ostalih bazenih, bazenski tehniki, vzdrževanju vode, whirlpoolih in dodatni opremi najdete na posameznih straneh članov skupine ROYAL DOLPHIN.
 
Več o skupini Royal dolphin na strani www.royaldolphin.info

Bazenske strehe STANDARD

 • Klasik

  Eden izmed cenovno najbolj privlačnih modelov bazenskih streh na tržišču. Primerna je tako za področja z zmernimi klimatskimi razmerami kot za hribovite predele.
   

  Klasik
 • Klasik Exc.

  Luksuzni model bazenske strehe z aluminijevo konstrukcijo v imitaciji naravnega lesa, ki je primeren tudi za zelo zahtevne klimatske razmere. Bazenska streha ima že serijsko vgrajene nizke tračnice in vrata na končni in bočni strani strehe.

  Klasik Exc.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Vec informacij o piškotkih najdete tukaj.