3D
Vse dodatne informacije o ostalih bazenih, bazenski tehniki, vzdrževanju vode, whirlpoolih in dodatni opremi najdete na posameznih straneh članov skupine ROYAL DOLPHIN.
 
Več o skupini Royal dolphin na strani www.royaldolphin.info

Bazenske strehe ADVANCED

 • Oval

  Najpogosteje prodajan in tudi cenovno najbolj ugoden model strehe, s klasično polkrožno obliko.
  Oval
 • Oval Plus

  Enaka streha kot OVAL, le da ima zasteklitev iz popolnoma prozorne kritine.
   
  Oval Plus
 • Protect

  Ta model se odlikuje po tem, da je izredno nizek, najnižji je med vsemi strehami, zato je priljubljen pri vseh, ki želijo, da je zaščitna pomična streha čim manj moteč element.
  Protect
 • Protect Plus

  Enaka streha kot PROTECT, le da ima zasteklitev iz popolnoma prozorne kritine.
   
   
  Protect Plus
 • Protect Star

  Streha je zelo podobna ostalima dvema modeloma Protect, le da je rob strehe drugače zaključen in da je streha nekoliko višja.
   
   
  Protect Star
 • Space

  Najvišji in zelo čvrst model strehe. Zaradi prostornosti te strehe omogočajo plavanje in počitek ob bazenu tudi ob hladnejšem in vetrovnem vremenu (še posebej, če je streha nekoliko daljša od bazena).
  Space
 • Space Plus

  Te strehe odlikujejo prostornost in zelo lepe elegantne linije. Pod streho zlahka plavate in počivate (še posebej, če je streha nekoliko daljša od bazena) tudi ob hladnejšem in vetrovnem vremenu.
   
   
  Space Plus
 • Space Star

  Enaka streha kot »Space plus«, le da ima zasteklitev za še več udobja iz popolnoma prozorne kritine. Tudi te strehe se odlikujejo po prostornosti in zelo lepih elegantnih linijah. Pod streho zlahka plavate in počivate (še posebej, če je streha nekoliko daljša od bazena) tudi ob hladnejšem in vetrovnem vremenu.
  Space Star
 • Panorama

  Streha, ki zaradi svoje oblike omogoča panoramski pogled, še posebej, če je njena ravna stranica iz prozornega SAN ali polikarbonat materiala.
  Zaradi prostornosti te strehe je omogočeno plavanje in počitek ob bazenu tudi ob hladnejšem in vetrovnem vremenu (še posebej, če je streha nekoliko daljša od bazena). 
   
  Panorama
 • Compact

  Streha, ki je zelo primerna za pokritje bazenov, ki so tik ob zgradbah, saj je del strehe naslonjen na steno zgradbe. Zaradi prostornosti te strehe je omogočeno plavanje in počitek ob bazenu tudi ob hladnejšem in vetrovnem vremenu (še posebej, če je streha nekoliko daljša od bazena). Streha »Compact« je zaradi svoje oblike lahko zelo uporabna tudi za zasteklitev verand in teras.
  Compact

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Vec informacij o piškotkih najdete tukaj.